Giantmicrobes Forum  

Go Back   Giantmicrobes Forum > General Discussion > The Microbes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-01-2008, 08:15 AM
gregsanders
Guest
 
Posts: n/a
Question

Hello all, are the prices stated in the form of USD, or do we have to convert them accordingly to our own country. All answers appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2008, 12:19 AM
kskerr's Avatar
kskerr kskerr is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ames, IA/Chicago, IL
Posts: 1,167
Default

Well if you are lucky enough to live in one of the countries that the website hosts or that uses their currency then click on their flag.
__________________
~~Nonpathogenic microbes are our friends~~
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2008, 10:24 AM
mazuac
Guest
 
Posts: n/a
Default

Like Kskerr said, you have to be in the Gianmicrobes website domain for the country you live in. However, if you live in a country that does not have the giantmicrobes website, then yes, you will have to convert your money to the proper bill~
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:07 PM.