PDA

View Full Version : Currency


gregsanders
02-01-2008, 08:15 AM
Hello all, are the prices stated in the form of USD, or do we have to convert them accordingly to our own country. All answers appreciated :D

kskerr
02-09-2008, 12:19 AM
Well if you are lucky enough to live in one of the countries that the website hosts or that uses their currency then click on their flag.

mazuac
02-09-2008, 10:24 AM
Like Kskerr said, you have to be in the Gianmicrobes website domain for the country you live in. However, if you live in a country that does not have the giantmicrobes website, then yes, you will have to convert your money to the proper bill~